For at hjælpe dig igang med den maleropgave du ønsker løst, kan du her indsamle 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige malervirksomheder. Vi har samlet en perlerække af Københavns bedste malerfirmaer, som med glæde vil komme med tilbud på, hvad det vil koste dig, at få malet vinduer og døre af professionelle malere. 

 

maling af vindueskarme

Hvorfor vælge en professionel maler til maling af vinduer og døre?

Nogle vælger, at male eller overfladebehandle vinduer og døre selv, hvilket ofte er en langsommelig og tidskrævende process. Dette, fordi alle elementerne både skal afvaskes med grundrens, skrabes fri for gammel og løs maling, slibes, eventuelt repareres, afdækkes med afdækningstape og først herefter kan overfladebehandlingen påbegyndes. Sidstnævnte er specielt en langvarig afprøvning af tålmodighed og præcisionsarbejde. 

Ofte ender hjemmegjort malerarbejde af døre og vinduer med, at have mange småfejl. Sådanne fejl resulterer ofte i råd- og fugtskader. Det er derfor vigtigt, at malerarbejdet gøres grundet. 

For at opnå et tilfredsstillende resultat, der både er holdbart og ser stramt ud, kræves ofte en professionel maler. Malere har professionelt værktøj og en uddannelse, som gør dem i stand til, at udføre malerarbejdet mere effektivt og grundigt, så vinduer og døre er bedst beskyttet mod vind og vejr i fremtiden.

Maling af dør
Maling af vindue

Hvorfor vælge maling af vinduer og døre?

Trævinduer og døre har det med, at rådne over tid hvis de ikke vedligeholdes. Rådne vinduer og døre kræver udskiftning for, at resten af ejendommen ikke beskadiges på længere sigt. For at spare dig for en stor udskrivning til udskiftning af vinduer og døre, kan det godt betale sig, at vedligeholde døre og vinduer løbende, da det både er billigere og mere bæredygtigt.

Det har aldrig været nemmere at indsamle tilbud fra mere end et malerfirma, end det er nu. Det eneste du skal gøre er, at beskrive opgavens omfang så godt du kan. Senest 2 hverdage derefter, vil du modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malerfirmaer. Herefter kan du vælge eller vrage mellem dem, som du ønsker.

Cirkapriser på maling af vinduer og døre

Maling af døre udvendigt:

Maling af vinduer udvendigt:

Maling af døre indvendigt:

Maling af vinder indvendigt:

6 gode grunde til at
vælge Malerfirma København

Fleksibilitet

Nogle kunder foretrækker ikke, at være hjemme når huset eller lejligheden omringes af malere, mens andre foretrækker, at kunne følge med i arbejdsprocesserne. Begge dele er noget vores malere er bevidste om, og tager højde for, når din opgave planlægges.

Håndværkerfradrag

Du kan stadig få håndværkerfradrag som privatperson på op til 25.000 kr. pr. person ved udvendig maling af vinduer og døre. 

Erfaring

De fleste af vores malerfirmaer er erfarne og veletablerede virksomheder, som gennem mange år har stået for, at holde ejendommene i København smukke. Med erfaring følger sandsynligheden for, at der begås fejl betragteligt. Fejl i maling og overfladebehandling af vinduer og døre, kan nemlig skabe store skader på bygninger, hvilket kan blive en dyr affære, at rette op på senere hen.

Kvalitet, service og finish i topklasse

Du er sikret malerarbejde i god kvalitet, når du vælger, at tage imod et tilbud fra en af vores samarbejdspartnere. Det er du, fordi vi bruger mange ressourcer på, at forhåndsgodkende og løbende evaluere vores samarbejdspartnere ud fra bl.a. kundeanmeldelser. På denne måde sikrer vi os, at vi kun samarbejder med de dygtigste malere i København.


Et flot finish og et tilfredsstillende resultat, er altafgørende faktorere for om du, som kunde er tilfreds med den service du har modtaget, gennem os. Derfor har vi en politik om, at alle vores malerfirmaer er medlemmer af Danske Malermestres Garantiordning. 


Denne ordning er din sikkerhed for, at eventuelle fejl bliver udbedret (dækker udbedringer for op til 100.000 kr.) og, at du i sidste ende, ender op med et tilfredsstillende og flot resultat, selvom malerarbejdet i første omgang ikke var tilfredsstillende.  

Altid til tiden

Som tidligere nævnt, er du sikret en høj kvalitet, når du indhenter tilbud gennem vores platform. Alle vores samarbejdspartnere, lever op til vores filosofi om, at det skal være en god oplevelse, at anvende håndværkerservice. Derfor bliver arbejdet, som oftest udført til tiden. 

Fair priser

Hos os er du sikret en fair pris. Det er du, fordi der er stor intern konkurrence mellem vores tilbudsgivende malerfirmaer. Alle malerfirmaerne ønsker, at få kunder. Derfor præsenterer de dig kun for deres absolut bedste prismæssige og kvalitetsmæssige tilbud. 

Vores malere dækker hele
København og omegn, bl.a:

Beskriv din maleropgave
og få 3 uforpligtende tilbud inden for 2 hverdage

Forsøg at beskrive din maleropgave så godt du kan
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 200 MB.
    Upload billeder af din maleropgave for at hjælpe os med at forstå din opgave korrekt.
    Navn
    Adresse

    100% gratis og uforpligtende