Maling af fodlister
Vi skaber et smukt og holdbart look

Erhverv eller privat person? For os gør det ingen forskel!

Hvis du er fra erhverv eller en privatperson har vi din ryg!  Hos Malerfirma København er formålet at give dig den bedste oplevelse, når du ønsker at få dine fodlister malede. Vi giver 3 gratis og uforpligtende tilbud så du kan vælge det mest optimale malerfirma til dine behov. Dette vil skræddersy din oplevelse så dine fodlister bliver lige nøjagtig som du vil have dem.

Det er så ligetil at du blot skal beskrive din maleropgave til os, så finder vi det malerfirma der levere lige det du ønsker til en fornuftig pris.   

malerarbejde
maler
maler udstyr

Overvejer du frisk malede fodlister?
Så er du kommet til
det rette sted

Fodlister kan være en vigtig detalje og spiller en unik rolle i ethvert rum, da de kan tilføje et elegant udseende. Ved at lade os male dine fodlister kan du skabe et slidstærkt og stilfuldt look, der passer til din personlige indretning. Det vil altid være vores formål hos Malerfirma København!

Opfriskning af udseendet

Hvis dine fodlister er slidte eller har en forældet farve kan frisk maling give dem nyt liv, og ikke mindst et forfriskende udseende. Det kan virkelig løfte rummets æstetik samtidig med at gøre det mere indbydende.

Beskyttelse mod skader

Fodlister udsættes ofte for daglig slid og skader som stød fra møbler, støvsugning eller rengøring. Ved at male dem med vores holdbare maling kan du beskytte dem mod disse daglige påvirkninger, og forlænge deres levetid i stor stil.

Tip top kvalitet

Hos Malerfirma København går vi ekstra meget op i kvalitet, og vil kun tilbyde malerfirmaer som både du og vi kan stole på. Det betyder garanti for holdbare lister der samtidig er flotte, med et finish der siger spar to. 

Afdækning af ufuldkommenheder

Hvis dine fodlister har små ridser, buler osv. vil vores magiske maling dække det på ordentlig vis. Vi benytter os af alle former for maling og et fuldt rustet farvekort. Hos Malerfirma København benytter vi os udelukkende af ugiftig maling, samtidig har vi alle tænkelige glansgrade så vi kan udføre vores arbejde med lige den maling du ønsker, men vi har selvfølgelig selv en masse gode bud.

Gode grunde til at male dine fodlister

 For de fleste mennesker kan det at male fodlister virke som en lille og ubetydelig opgave, men faktisk er der flere gode grunde til at male dine fodlister! 

Slid og pris hænger sammen!

Vi vil gerne gøre det så billigt som muligt og hvad betyder det så lige for dig? Jo mindre slid jo billigere! Du skal udelukkende have hvad du betaler for og derfor bliver det markant billigere, hvis  dine fodlister stadig har noget charme. 

Vores magiske maling

Hos Malerfirma København går vi ikke på kompromis med malingen, hvilket betyder at de malerfirmaer vi tilbyder udelukkende bruger ugiftig og økologisk maling så dine fodlister kan få en stabil og elegant overflade.

Aftale garanti!

Vores malerservice er dedikeret til at levere enestående resultater når det kommer til maling af fodlister, derfor vægter vi pålidelighed lige så højt som vores maler evner. Det betyder at vi altid vil overholde vores fleksible aftaler, som betyder at vi kompenserer for hver aftale der ikke overholdes til punkt og prikke.

5 gode grunde til at få os til at male dine fodlister

Hurtigt og effektivt arbejde

København lever på maling og er specialister inden for maling af fodlister. Hvad betyder det for dig? Det sikre at vi udfører vores arbejde så hurtigt som muligt samtidig med at vedligeholde den høje kvalitet. Vi værdsætter nemlig din tid lige så meget som vores og det ser vi som et win win.  

Finish og holdbarhed af øverste hylde

Alle vores malerfirmaer er medlem af de Danske Malermestres Garantiordning, som sikrer et højt niveau på malerarbejde. Det betyder at uanset det malerfirma du vælger hos os står de til ansvar for at møde dine behov uanset, hvor ambitiøst dit personlige projekt er.

Fornuftig pris

Vi ved at prisen er afgørende og derfor yder vi altid en fornuftig pris der til punkt og prikke matcher kvaliteten af vores arbejde. Det betyder at, hvis du ikke er tilfreds med udførelsen af vores arbejde retter vi op på det kvit og frit! Det er så meget tillid vi har til vores malerfirmaer.

Erfaring og ekspertise

Vores malere har mange års erfaring og ekspertise inden for malerarbejde. De har den nødvendige viden og færdigheder til at sikre et professionelt resultat hver gang. 3000 succesfulde opgaver kan vi være stolte af og vi vil sikre at din næste opgave bliver mindst ligeså komplet, som alle vores tidligere succeser, der virkelig pynter på hjemmet. Vi tilbyder udelukkende malerfirmaer der har mindst X års erfaring og ekspertise som ingen anden.

Din holdning er guld værd!

Vi synes vi er fantastiske til vores arbejde, men der er altid plads til forbedringer og derfor elsker vi feedback, feedback og mere feedback. Hvis du er glad for dit resultat på dine fodlister og ønsker at se os igen, ville det dejligt. Vi går højt op i at skabe glade kunder.

Beskriv din maleropgave
og få 3 uforpligtende tilbud inden for 2 hverdage

Forsøg at beskrive din maleropgave så godt du kan
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 200 MB.
    Upload billeder af din maleropgave for at hjælpe os med at forstå din opgave korrekt.
    Navn
    Adresse