Udvendigt malerarbejde omfatter:

Malerservice

Udvendigt malerarbejde - Overfladebehandling af udendørstræværk

En overfladebehandling af træværk kan enten bestå af maling, træbeskyttelse eller oliering af træet. Det lærer du mere om her hos Malerfirma København

Hvorfor er det nødvendigt at overfladebehandle udendørs træværk?

Det er nødvendigt, at overfladebehandle udvendigt træværk, hvis det skal kunne tåle det danske klima. Undlader man, at overfladebehandle sit træværk, vil solens stråler, regn og fugt nedbryde træets celler, hvilket svækker træværkets holdbarhed og udseende. Så hvis du vil passe på dit træværk og have glæde af det i fremtiden, skal det overfladebehandles. Nogle overfladebehandler selv sit træ og bruger ofte lang tid på, at pleje det for, at det fremstår flot i mere end én sæson. 

 

 

Hvis du vælger, at få en professionel maler til, at overfladebehandle dit træværk for dig, vil du opleve, at holdbarheden og udseendet forlænges betydeligt. De fleste overfladebehandlinger udført af professionelle er vedligeholdelsesfrie i mange år, fordi en professionel maler har det rigtige udstyr til rådighed og en grundig uddannelse i hvordan man på bedste vis sørger for, at træet er korrekt overfladebehandlet. 

Ved, at vælge en professionel maler, sparer du altså både tid på, at skulle overfladebehandle hvert år, og penge på materialerne dertil. 

Udover at der er penge og tid, at spare på, at overfladebehandle sit træværk, er det ud fra en bæredygtighedsvinkel også en god ide, at vedligeholde udvendigt træværk. Det skyldes at træ der nedbrydes og rådner udskiller CO2.

maler herlev

Hvornår bør man overfladebehandle udendørs træværk?

Udvendigt træværk skal være tørt nok til, at kunne behandles for, at opnå et holdbart resultat. Som hovedregel er det derfor bedst, at overfladebehandle fra maj til september måned, og når det ikke har regnet i over en uge. Dette bør du have med i tankerne, når du indhenter tilbud, fra vores malerfirmaer.

Cirkapriser for overfladebehandling af udvendigt træværk

Det er ikke muligt, at fastslå en generel pris på maling af træværk, da prisen ofte vil afhænge af opgavens omfang. Dog ligger prislejet på maling af træværk i København på ca. 100 kr. pr. m2 ex. moms.

Udvendigt malerarbejde - Maling af facade

De fleste ejendomme i Danmark, kommer over tid til at se trætte og slidte ud pga. det danske klima. Specielt i København og andre større byer rundt om i Danmark, er problemet med trætte facader udpræget. Ofte skyldes den trætte fremtoning afskallet puds, fugt, graffiti, algevækst og forurening fra byens os.

Maling af facaden på en ejendom, er en effektiv og relativ hurtig metode til, at puste nyt liv i ejendommen og få den til,at fremstå som ny og kan dermed give ejendommen mere værdi. 

Søger du i stedet indvendigt malerarbejde hjælper vi også med det!

Hvornår bør man male facade?

Som regel er det bedst, at male facade fra maj til september, og når det er +10 grader. Derudover er dage med lette skyer optimalt, da regnvejr og for meget sollys kan have negativ indflydelse på det færdige resultat.

Cirkapriser for maling af facade

Det er ikke muligt, at fastslå en generel pris på maling af facade, da prisen ofte vil afhænge af forskellige faktorer. Dog ligger prislejet på maling af facade i København pr. m2 på ca. 100 kr pr. m2 ex.moms.

Ved indhentning af tilbud, er det er en god ide, at have styr på nedenstående faktorer, da en malermester højest sandsynligt vil skulle bruge disse informationerne til at beregne et tilbud til dig. 

4 gode grunde til at
vælge Malerfirma København

Langvarige og flotte resultater

Alle vores malerfirmaer er medlem af Danske Malermestres Garantiordning, hvorfor du er sikret et godt håndværk. Ordningen er til for, at du som kunde, er garanteret et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde, samt dækning af udbedringsomkostninger for op til 100.000 kr. Med malerarbejde udført i høj kvalitet, er du sikret et sundt træværk og en flot facade i en lang årrække.

Kvalificeret rådgivning

Vi går op i, at du er glad for det endelige resultat og for, at du opnår den løsning der er bedst for dig. Derfor stiller vi, en erfaren rådgiver til rådighed under hele dit forløb.   

Udvendigt malerarbejde er dækket af håndværkerfradrag

Fra 2021 har man som privatperson ret til at få 25.000 kr. pr. person i fradrag for arbejdsløn inkl. Moms.

Kort leveringstid

Som standard her på siden, modtager du hurtigt 3 tilbud fra 3 forskellige malerfirmaer. Derudover tilrettelægger mange af vores malerfirmaer deres kalendere ud fra en erfaring om, at efterspørgslen på udvendigt malerarbejde er stor om sommeren. Derfor er der gode muligheder for, at få udført netop dit malerarbejde – også selvom du er sent ude!

Beskriv dit udvendigt malerarbejde
og få 3 uforpligtende tilbud inden for 2 hverdage

Forsøg at beskrive din maleropgave så godt du kan
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 200 MB.
    Upload billeder af din maleropgave for at hjælpe os med at forstå din opgave korrekt.
    Navn
    Adresse

    100% gratis og uforpligtende