Hvad enten du er en del af en forening eller almindelige privatperson, vil vi gerne sørge for, at du får en god oplevelse når du indhenter tilbud på maling af trappeopgang. 

Malerfirma København er til for, at skabe kontakt mellem dig og 3 malerfirmaer. Det eneste du skal gøre er, at beskrive din maleropgave for os. Så matcher vi din opgaven med de malerfirmaer, som matcher dine krav og forventninger. Det er ganske gratis og selvfølgelig uforpligtende.

Også hvis du søger rengøring til fraflytning

Overvejer du maling af trappeopgang?

Slidte trappeopgange er ikke et særsyn i københavnske ejendomme. Det er naturligt, da trappeopgange ofte er udsat for langvarig og stor slitage. For mange private og foreninger er renovering og maling af trappeopgang en forholdsvis stor udskrivning. Derfor er det altid godt, at have forskellige tilbud, at vælge imellem så man er sikker på, at dét tilbud man vælger er det bedste.

Er din trappeopgang meget træt og slidt, vil det formentligt være nødvendigt, at igangsætte en større proces. Ofte vil det kræve afvaskning og aftørring af træværk, fugning af revner, spartling, slibning og maling af både vægge, lofter og træværk. Ved maling af trappeopgang i København, skal der regnes med en cirkapris pr. repos på 10.000 kr. Det er ikke muligt, at sætte en konkret pris, da alle opgaver skal vurderes individuelt.

Er din trappeopgang mindre slidt?

– Så vil prisen formentligt falde, fordi der oftest blot skal spartles huller, slibes, males vægge, lofter og træværk. For at få en konkret pris på hvad det vil koste dig, at renovere netop din trappeopgang, skal du blot beskrive din maleropgave i formularen herunder. I løbet af 2 hverdage vil du modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malerfirmaer.  

 

5 gode grunde til at
vælge Malerfirma København

Hurtigt og effektivt arbejde

Københavnske malere er nok de mest øvede specialister, der findes i Danmark, når det kommer til, at male trappeopgange. København og Frederiksberg er Danmarks tættest befolkede områder, hvilket selvfølgelig betyder, at der er mange etageejendomme. Det betyder også, at vores malerfirmaer igennem mange år har stået for, at vedligeholde og male trappeopgange. 

Det har givet en del erfaring i forhold til, at udføre arbejdsprocesserne på bestemte måder som er mest effektive og tidsbesparende. Derfor er alle vores malerfirmaer godt rustet til, at varetage malingen af alskens trappeopgange.

Høj kvalitet på finish og holdbarhed

Alle vores malerfirmaer er medlemmer af de Danske Malermestres Garantiordning, som sikrer et højt niveau på malerarbejde. 

Derudover er du, som kunde via denne ordning, sikret udbedringer for op til 100.000 kr. på malerarbejde, som ikke lever op til kravene, der stilles til professionelt malerarbejde. 

Fair pris

Du er sikret en fair pris når du indhenter tilbud gennem os. Det er du, fordi der er stor konkurrence mellem de malerfirmaer, som udsender tilbuddene til dig. De ønsker alle, at udføre arbejdet for dig, hvorfor de selvfølgelig vil forsøge, at gøre det så billigt, som muligt for, at være mest attraktiv for dig. 

Dog kommer kvaliteten på arbejdet altid i første række, hvorfor en lav pris ikke nødvendigvis er et udtryk for et ringe udført malerarbejde.

Mindst mulig forstyrrelse af dagligdagen

Når trappeopgange skal males, stræbes der efter, at være så hurtig, som mulig. Dog uden, at der gåes på kompromis med kvalitet. Ekstra fokus på effektive arbejdsprocesser er til for, at undgå, at beboerne i opgangen, ikke forstyrres unødvendigt meget. 

De fleste malere foretrækker, at kunne udføre deres arbejde uforstyrret. Af den grund planlægges maling af trappeopgange ofte sådan, at arbejdet udføres på tidspunkter hvor du, som kunde ved, at malerarbejdet vil forstyrre færrest mennesker, i deres daglige gøremål.

“Gode råd er dyre” - men ikke hos os

Ved alle maleropgaver, og på alle tidspunkter i processen, stiller vi uvildig rådgivning til rådighed. Det gør vi, som en gratis service for, at sikre os, at du opnår den bedste løsning i din trappeopgang.

Maler igang med Malerservice

Beskriv din maleropgave
og få 3 uforpligtende tilbud inden for 2 hverdage

Forsøg at beskrive din maleropgave så godt du kan
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 200 MB.
    Upload billeder af din maleropgave for at hjælpe os med at forstå din opgave korrekt.
    Navn
    Adresse

    100% gratis og uforpligtende