Hvorfor sprøjtemaling?

Det vil Malerfirma Købehavn svare dig på!

Du kan friske dit hjem op med sprøjtemaling, uden at være nødsaget til at skulle investere i nye møbler eller døre. 

Det er vigtigt at køkkenet i din husstand ser ud som du ønsker da køkkenet er samlingspunktet for mange familier. Ønsker du f.eks. en ny farve til dit køkken, er sprøjtemaling en oplagt mulighed for at skifte farven på dit køkken uden at skulle skifte køkkenet til et nyt. På den måde behøver du ikke at investere i et helt nyt køkken. 

Sprøjtemaling er en effektiv måde at male på samtidig med, at man kommer ind i alle hjørner og kanter. Hvis du gerne vil undgå at kunne se tydelige penselstrøg fra en malerpensel, er sprøjtemaling den perfekte løsning til dit næste malerprojekt. 

Med sprøjtemaling kan du nemt og sparsommeligt designe dit hjem lige efter dit behov. 

Sprøjtemaler
Maler

Få professionel hjælp

Det kan være et svært og krævende arbejde at sprøjtemale, hvis ikke man ved, hvordan man skal gøre, eller har prøvet det før. Malersquad.dk leverer et hurtigt og effektivt malerarbejde med erfarende malermestrer med stor kompetence. Maler Squad har meget erfaring med sprøjtemaling og kan skabe unikke og flotte resultater ved at sprøjtemale dit hjem. Hos Malersquad.dk kan du få et godt tilbud på sprøjtemaling af vægge, loft osv. Kontakt dem og få et uforpligtende tilbud.

Sprøjtemaling kan give dine møbler et nyt udsende

Sprøjtemaling kan nemt få dine gamle møbler frisket op. Har du f.eks. nogle gamle spisestole med slidmærker, kan du få dem frisket op med en omgang sprøjtemaling. På den måde kan du beholde dine elskede spisestole, og spare penge på at gå ud, og købe nogle helt nye. Har dine møbler fået nogle dybere slidmærker, kan du slibe stolene inden, så de er klar til sprøjtemalingen, og på dem måde få nogle stole der er så gode som nye.

Trænger dit spisebord til en genopfriskning, kan det også nemt gøres med sprøjtemaling. Det er en meget billigere løsning end at investere i nye stole.

Ikke hvad du leder efter? Læs her om maling af trappeopgang

4 gode grunde til at
vælge Malerfirma København

Langvarige og flotte resultater

Alle vores malerfirmaer er medlem af Danske Malermestres Garantiordning, hvorfor du er sikret et godt håndværk. Ordningen er til for, at du som kunde, er garanteret et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde, samt dækning af udbedringsomkostninger for op til 100.000 kr. Med malerarbejde udført i høj kvalitet, er du sikret et sundt træværk og en flot facade i en lang årrække.

Kvalificeret rådgivning

Vi går op i, at du er glad for det endelige resultat og for, at du opnår den løsning der er bedst for dig. Derfor stiller vi, en erfaren rådgiver til rådighed under hele dit forløb.   

Udvendigt malerarbejde er dækket af håndværkerfradrag

Fra 2021 har man som privatperson ret til at få 25.000 kr. pr. person i fradrag for arbejdsløn inkl. Moms.

Kort leveringstid

Som standard her på siden, modtager du hurtigt 3 tilbud fra 3 forskellige malerfirmaer. Derudover tilrettelægger mange af vores malerfirmaer deres kalendere ud fra en erfaring om, at efterspørgslen på udvendigt malerarbejde er stor om sommeren. Derfor er der gode muligheder for, at få udført netop dit malerarbejde – også selvom du er sent ude!

Beskriv dit udvendigt malerarbejde
og få 3 uforpligtende tilbud inden for 2 hverdage

Forsøg at beskrive din maleropgave så godt du kan
Slip fil her eller
Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 200 MB.
    Upload billeder af din maleropgave for at hjælpe os med at forstå din opgave korrekt.
    Navn
    Adresse

    100% gratis og uforpligtende