Flytterengøring

Fraflytningsrengøring

Flytning i sig selv er for de fleste en uoverskuelig opgave. Det gøre det ikke mere overskueligt, at man skal tage stilling til rengøring ved afsked med boligen. Rengøring24 tilbyder fraflytningsrengøring for dig privat- som erhverv, til en overkommelig pris. Du får professionel rengøring, oveni fleksibel og god service. Rengøring ved fraflytning sker normalvis efter maling er udført. 

Rengøring24 aflaster dig for rengøringstjansen. De forstår, hvad der gør dybderengøring vellykket, og sørger for, at hvert hjørne af din lejlighed, dit hus eller virksomhed er absolut pletfrit og godt desinficeret. Der bliver taget hånd om alle rum. Soveværelser har hjørner og sprækker, som kan være meget svære at nå. Opholdsområde kan omfatte stue og spisestue, hvilket kan være trættende, men ikke for Rengøring24.

De sværeste områder at rengøre er køkken og badeværelse! De tiltrækker mest fugt. De har adskillige pletter skæmmet med olie, madrester, spindelvæv, skimmelsvamp og meldug, alger, rust, kalkaflejringer, fugeskum og andet! Overlad disse rums ansvar til rengøringsspecialister.

Ind- og fraflytningsrengøringsservice

Rengøringsspecialister forstår, at det kan være stressende at fraflytte din nuværende bolig, og ind i dit nye hjem. Den eneste vej ud af denne stress er at hyrer professionel rengøringsservice.

Uanset om du er lejer eller udlejer, kan du stole på Rengøring24. De har rengøringseksperter og specialister på gulvet, som har helt styr på rengøringstjansen. De sørger for, at dine virksomhedslokaler, lejlighed eller dit hus bliver rengjort grundigt med de nyeste og mest moderne rengøringsteknikker og -udstyr.

De tager sig af alt lige fra støvsugning af dine tæpper til rengøring af gulve, fjernelse af affaldet, rengøring af indkørsel, vedligeholdelse af garage mm., før ny udlejer flytter ind.

Søger du også andet end rengøring? Find her på siden istandsættelse

Vigtigheden af ind- og fraflytningsrengøring

Indflytningsrengøring for nye lejere

Indflytningsrengøring for nye lejere er meget vigtig, hvis du ønsker at din nye bolig skal se helt nyt ud for potentielle nye lejere. 

Indflytningsrengøring for udlejere

Enhver udlejer ønsker, at deres ejendom/bolig eller lejlighed kan optjene det maksimale lejebeløb. Det ønsker du også, og netop derfor skal du gå efter en flytterengøring, der er skræddersyet til udlejere og boligejere.

Flytning fra kommerciel eller industrielt sted

Det kan være vanskeligt at flytte dit kontor eller enhver form for kommerciel eller industriel plads. Men når de tager sagen i deres hænder, er de sikre på, at de kan ordne dem for dig. Du vil være flyttet ind i dit nye kommercielle område på praktisk talt ingen tid med Rengøring24.

Flytning fra en lejelejlighed eller hus

Når du har brug for hjælp til at flytte ud af din lejelejlighed eller dit hus, er Rengøring24 svaret – her finder du dygtige og erfarne specialister indenfor flytterengøring.