Professionel maling af vindueskarme i København

Fleksible arbejdstider

malerarbejde

Afholder alle aftaler

malerpensler

3000 glade kunder

glad mand

Skal du have malet dine vindueskarme på ny?

Slidte indendørs vindueskarme ser vi alt for tit, og det vil vi meget gerne lave om på! Derfor yder Malerfirma København at male dine vindueskarme med kvalitet fra øverste hylde, som resulterer i et robust og flot resultat. Derfor giver vi gerne 3 uforpligtende tilbud!

Der er flere gode grunde til at give dine vindueskarme et frisk pust. Først og fremmest er vindueskarmene en synlig del af dit hjem, og de kan have stor indflydelse på indtrykket af rummet. En slidt og falmet vindueskarm kan give et indtryk af forsømt vedligeholdelse, mens en nymalet vindueskarm kan udstråle renlighed og kvalitet.

Praktiske fordele
Derudover kan det at male dine vindueskarme have praktiske fordele. Malingen beskytter træet mod slid og skader, og den kan forlænge levetiden på dine vindueskarme. Samtidig er malingen også være med til at forsegle sprækker og revner, hvilket kan være med til at forhindre træet i at rådne.

Vores erfarene malere
Vi er pålidelige, effektive, med super service og vigtigst af alt oser vi af erfaring med mere end 3000 succesfulde opgaver på bagen. Det betyder når du vælger os til at male dine vindueskarme, kan du være sikker på at du får et professionelt resultat.

Vores malere er dygtige og omhyggelige, og de vil sørge for at dine vindueskarme bliver malet jævnt og fejlfrit. Vi er specialister inden for maling af vindueskarme og bruger kun de bedste materialer samt teknikker for at sikre holdbarhed, og et smukt udseende.

Garanti der 100% garanterer

Hvis du ikke er tilfreds med vores detaljerede arbejde på dine vindueskarme, får du nemlig pengene tilbage! Du hørte rigtig, vi tilbyder en garanti der sikre, at dine behov bliver dækket til fulde med vores tilfredshedsgaranti. 

Er det for godt til at være sandt? Nej, for maling af vindueskarme er et af vores specialer og derfor nægter vi at gå på kompromis med det endelige resultat, så dig og dit hus kan stråle i harmoni.

6 gode grunde!

Kvalitets maling special lavet til vindueskarme

Malere med ekspertise og service i top

Hurtigt arbejde, men også høj kvalitet

Stolt vinder af malerprisen 2024

Vindueskarme i verdensklasse

God pris

Jo mindre slid, jo billigere

Vi er altid villige til at hjælpe uanset, hvor meget arbejde det kræver, men selvfølgelig skal du have for alle pengene! Derfor bliver prisen mindre og mindre, hvis vindueskarmen kun har en smule slid, fordi vi vil altid give en fair og fornuftig pris, men omhyggeligheden vil selvsagt være den samme.

Kan du lide, hvad du hører?

Vi kan vores kram så hvis du kan lide hvad du hører, så klik her

Eller 

Ring på 11 22 33 44, hvis du ønsker ikke bare 1, men hele 3 uforpligtende tilbud du ikke vil fortryde!

Vores tre E'er

Erfaring der betyder succes

Erfaring er vores mellemnavn og det er både vi og vores 3000 glade kunder, super glade for. Det viser at vi oser af erfaring, men vi vil kun have mere.

Ekspertise der eleverer

Veluddannede og rutinerede malere er et must hos Malerfirma København. Maler eksperter er enestående og kan levere uanset projekt størrelse.

Elegance med stort E

Elegant, elegant og mere elegant! Hvis dine vindueskarme ikke skinner er der noget gruelig galt, fordi elegance er afgørende og det yder vi altid.

Vores holdbare maling

Vi har alle farver af maling du kunne drømme om fra bl.a. decofarver. Det kan være alt fra olie til træmaling som virkelig skinner og giver en elegant overflade, til din vidunderlige vindueskarm. Det betyder at vi kan få den til at stråle lige som du vil have det. Vi bruger udelukkende økologisk maling, der ikke indeholder gift og løsningsmidler, fordi det fortjener både vi, vores kære jord og din vindueskarm. Det betyder at dine vindueskarme vil holde sig skarp i flere årtier.

Vidunderlige vindueskarme​

 

Vi forstår vigtigheden af at have flotte vindueskarme, da de er en vigtig del af indretningen i dit hjem. Derfor er vores mål altid at levere et finish, der lever op til dine forventninger. Vi lytter til dine ønsker og behov, derfor arbejder vi sammen med dig for at skabe det perfekte udseende til dine vindueskarme. Det betyder ikke bare pæne vindueskarme, men vinduerne bliver alt i alt meget pænere, og giver et flot finish i dit personlige hjem.

Hvad synes du egentlig?​

Vi elsker at påskønne dit hjem og især dine vindueskamme vil vi have til at stråle. Vi tror så meget på vores omhyggelige arbejde, at dine behov til hver en tid vil blive opfyldt, men vi ønsker din feedback så vi kan blive endnu bedre.

Vi sætter så meget pris på din mening at vi yder dig en rabat næste gang du bruger os, hvis du giver os din helt oprigtige holdning omkring vores seneste projekt.

Vi håber du nyder vores arbejde lige så meget som vi gør 

Fortæl os hvad du synes her!